Състоянието на Красимир Анев се подобрява. Това става ясно от

...
Състоянието на Красимир Анев се подобрява. Това става ясно от
Коментари Харесай

Състоянието на Красимир Анев се подобрява

Състоянието на Красимир Анев се усъвършенства. Това излиза наяве от изказване на персоналният треньор на европейския първенец по биатлон Георги Фъртунов.

" Той е по-добре и към този момент е безсънен. Не може да приказва, тъй като е интубиран, само че реагира с жестове. Няма да разясня персоналните неща, които му се случиха, само че единствено мога да ви кажа, че доста му се насъбра. И в персонален проект, и в професионален в армията, а и от спорта. Знаете за свадите с федерацията, поради които приключи и кариерата си през 2020 година, за проблемите със сърцето, за травмата на бедрен мускул, която получи през 2015-а... Сега обаче е по-добре и имам вяра, че ще се възвърне. Благодаря за съпричастността, която и вие демонстрирате ", разяснява Фъртунов, който сега работи в спортното учебно заведение в Самоков.

Бившият национал се самопростреля с персоналното си оръжие на 1 ноември край язовир " Дренов дол ". Куршумът е засегнал долната част на белия му дроб. След случая той беше откаран в " Пирогов " с заплаха за живота, а по-късно бе изместен във Военномедицинска академия. В момента Анев е в реанимацията на ВМА, като по-рано през днешния ден е бил опериран и към този момент е нормализиран.

Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със случая на участника на три олимпиади.

" Разследването е в начален стадий. Работи се по голям брой версии. Извършват се дейности по следствието, следва назначението на правосъдни експертизи ", изясни представителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР