Състоянието на финансите на държавата е стабилно, няма опасност за

...
Състоянието на финансите на държавата е стабилно, няма опасност за
Коментари Харесай

Гълъб Донев отрече всички опасения на финансовия си министър

Състоянието на финансите на страната е устойчиво, няма заплаха за валутния ръб, за курса на лв. към еврото, за това приходите и пенсиите да не се изплащат. Това разгласи в изявление пред " Нова телевизия " служебният министър председател Гълъб Донев откакто първо в отчет, изминал в медия, а по-късно и самият финансов министъ.

" Служебното държавно управление прави всичко допустимо всички заплащания да се вършат в съответните периоди. Няма заплаха да изпаднем и в дългова рецесия, тъй като служебното държавно управление прави всичко допустимо да се увеличи събираемостта на налозите, за януари и февруари са събрани с 1.3 милиарда лева повече спрямо предното постоянно държавно управление ", разгласи Донев.

По време на изявлението той неколкократно разгласи, че служебното държавно управление с дейностите си защищава страната от негативи, които идват от решения, взети преди този момент и че нападките против дейностите му се дължат на това, че поради идните избори политиците се пробват да отпишат пасиви и да натрупат активи на негов тил.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР