Състоянието на един от пострадалите при нападението с нож в

...
Състоянието на един от пострадалите при нападението с нож в
Коментари Харесай

Трагедията след кървавата баня в Сургут е огромна, пострадал е в тежка битка за живота си!

Състоянието на един от потърпевшите при нападението с нож в съветския град Сургут е извънредно тежко, предава организация " Фокус ", базирайки се на задгранични медии.  „ Състоянието на един от потърпевшите е извънредно тежко. Лекарите се борят за живота му посредством специфични способи “, заяви Наталия Комарова, губернатор на самостоятелния окръг Ханти-Мансийски.

В събота преди обед в центъра на града въоръжен с нож мъж атакува преминаващите жители. Той беше погубен от органите на реда. Общо седем души пострадаха. Двама от ранените към този момент са изписани от лечебното заведение.

По-рано през днешния ден терористичната формация „ Ислямска страна “ пое отговорност за офанзивата. Това беше обявено от осведомителната организация „ Амак “, която е обвързвана с екстремистката организация.

БЛИЦ по-рано заяви, базирайки се на непознати медии, че зад офанзивата стои роденият през 1994 година Артур. Ислямска страна също пое отговорност за нападението минути, преди името на нападателя да стане известно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР