Състоянието на част от оцелелите мигранти от изоставения камион край

...
Състоянието на част от оцелелите мигранти от изоставения камион край
Коментари Харесай

Ето го издирвания и хванат в Гърция българин СНИМКИ

Състоянието на част от оживелите мигранти от изоставения камион край Локорско се усъвършенства. Междувременно и през днешния ден следствието в Бургаско продължава с разпитите на очевидци и следствен опит.

Пред NOVA приказва и майката на водача на камиона, в който бяха открити починалите 18 бежанци. Тя отхвърли да знае с какво тъкмо се е занимавал синът ѝ.



В същото време брачната половинка на Валентин Христов - търсения с европейска заповед за арест за гибелта на 18 мигранти в камиона ковчег, се оказа сестра на известната певица Тита, съобщи БЛИЦ. 

Валентин Христов, който има ползи в областта на петролния бизнес и недвижимите имоти, притежател е и на няколко автомимки в Бургас, през днешния ден бе хванат в Гърция като съпричастен за нещастието. Той е задържан покрай границата сред Турция и Гърция, по пътя сред Александруполис и граничния пункт " Капитан Петко челник ". Сега гръцките управляващи ще преценят по какъв начин да бъде екстрадиран за България.



По искане на българската прокуратура следва Христов да бъде екстрадиран у нас. Очаква се това да стане до два месеца, през които той ще остане в гръцки затвор.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР