Състоянието на 9 от пострадалите в самолетната катастрофа в Москва

...
Състоянието на 9 от пострадалите в самолетната катастрофа в Москва
Коментари Харесай

Критично е състоянието на някои от ранените при катастрофата на „Шереметиево”

Състоянието на 9 от потърпевшите в самолетната злополука в Москва остава сериозно.

Разследването на случая, при който починаха 41 души, продължава. А екипажът и пасажерите свидетелстват, че всичко е почнало от гръмотевица, блъснала самолета.
Млад стюард почина, с цел да избави пасажерите при злополуката в „ Шереметиево ” Максим Моисеев до последно евакуирал хора от горящия аероплан
Оцелелите описват, че мълнията е блъснала самолета скоро след политане. Пилотите приземили ръчно машината, когато едно от крилата се възпламенило.

Снимка: EPA
Огънят бързо обгръща задната част на корпуса. На борда е имало 73 пасажери.

„ Следващите два до три дни са сериозен интервал. Пациентите са със съществени изгаряния на дихателната система. Това може да докара до зараза, с доста тежки последици”, изясни Вероника Скворцова - министър на опазването на здравето на Русия.
Нарасна броят на жертвите на самолетната злополука в Москва Самолет на "Аерофлот " направи спешно кацане на летище "Шереметиево " и избухна в пламъци
9 са в най-тежко положение, а 14 други са се разминали с по-леки пострадвания. Президентът и министър председателят на страната подредиха цялостно следствие на злополуката.

Снимка: EPA
Властите откриха черните кутии и се чака записите да дадат точна визия за повода за злополуката. В Мурманска област е разгласен тридневен печал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР