Състояние, наречено стресова кардиомиопатия, води до внезапно, временно отслабване на

...
Състояние, наречено стресова кардиомиопатия, води до внезапно, временно отслабване на
Коментари Харесай

Краят на една връзка наистина може да разбие сърцето ви

Състояние, наречено стресова кардиомиопатия, води до ненадейно, краткотрайно намаляване на мускула на сърцето (миокарда). Това води до признаци, сходни на тези на сърдечен удар, в това число болежка в гърдите, зной и болки в ръцете.

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Състоянието е известно още като „ синдром на разрушено сърце “, защото може да бъде породено от прочувствено стресиращо събитие, като да вземем за пример гибелта на обичан човек или бракоразвод, разлъка или физическа разлъка с обичан човек.
Как бързо да преодолеем раздялата?
Разделите се случват с причина и би трябвало да си останат такива. Завръщането при старите сътрудници постоянно носи повече контузии и изгубено вре...
Прочети повече
Човешката кръв има разнообразни цветове - само че не и синя

Богатата на О2 кръв, която тече през вашите артерии и капиляри, е яркочервена. След като съобщи кислорода си на телесните ви тъкани, кръвта ви става тъмночервена, до момента в който се движи назад към сърцето ви през вените ви.

Въпреки че от време на време вените може да наподобяват сини през кожата ви, това не е тъй като кръвта ви е синя. Измамният цвят на вашите вени е резултат от метода, по който другите дължини на светлината проникват в кожата ви, гълтам се и се отразяват назад към очите ви – т.е. единствено високоенергийна (синя) светлина може да стигне до вените и назад.

Тази зодия крие възприятията си, само че има доста нежно сърце

Но това не значи, че кръвта в никакъв случай не е синя. В кръвта на множеството мекотели и някои членестоноги липсва хемоглобин, който придава зачервяване на човешката кръв, и вместо това съдържа протеина хемоцианин. Това кара кръвта на тези животни да става тъмносиня, когато се насища с О2.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР