Състоя се анонсът на безжичните слушалки Sennheiser CX SPORT с

...
Състоя се анонсът на безжичните слушалки Sennheiser CX SPORT с
Коментари Харесай

Sennheiser CX SPORT: безжични слушалки за спортната зала

Състоя се анонсът на безжичните слушалки Sennheiser CX SPORT с тегло 15 грама, предопределени на първо място за феновете на дейния отдих.
Това са слушалки тапи, които надеждно се закрепват и не падат по време на придвижване. Вградена е отбрана от влага и пот, и слушалките могат без проблем да се употребяват в дъждовно време и при по-активно натоварване. Налично е опростено контролиране на звука и ръководене на възпроизвеждането благодарение на три бутона.



Слушалките Sennheiser CX SPORT могат да възпроизвеждат тон в диапазона от 15 до 22 000 Hz при оптимално звуково налягане 118 децибела. Конфигурацията включва MEMS микрофон и Bluetooth 4.2 модул за безжична връзка, осигуряващ продан на информация до 10 метра. Възможно е свързването с две мобилни устройства по едно и също време. Акумулаторната батерия обезпечава 6 часа самостоятелна работа. Поддържа се бързо зареждане – за 10 минути зареждане се обезпечават 4 часа работа.



CX SPORT поддържат профилите A2DP 1.2, AVRCP 1.4, HSP 1.2, HFP 1.6 – HD Voice и нагоре. Поддържат се кодеците apt-X/apt-X LL/AAC/SBC, осигуряващи високо качество на звука във всевъзможни условия.

Спортните слушалки CX SPORT могат да се закупят от фирмения магазин на производителя при цена 129 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР