Състезателят в тежката категория на UFC Дерек Люис се изправи

...
Състезателят в тежката категория на UFC Дерек Люис се изправи
Коментари Харесай

Дерек Люис: Дадоха ми някакъв вид стероид

Състезателят в тежката категория на UFC Дерек Люис се изправи против някогашния кандидат за купата Франсис Нгану в неговото най-скорошно излизане в UFC осмоъгълника.

Въпреки, че мачът бе избран за най-скучния в цялата история на тежката категория, Люис получи съдийското решение, тъй като направи минималното на което бе кадърен, само че то беше задоволително. „ Черният звяр” показа в конференцията, че остарели травми в кръста са били повода той да бъде повече от внимателен по време на срещата с Нгану.

Дерек Люис се оплаква от проблеми в зоната на кръста от много време насам. На него му се наложи да се откаже от плануван мач поради затруднение мощни болки. Изглежда, че той е съумял да убеди Американската Антидопингова Комисия, че има здравословен проблем, решението на който е стероидна инжекция. В изявление пред кореспонденти той разкри някои забавни детайлности към положението си:

„ Точно в този момент нещата са нормализирани. Наложи се да ми сложат 20 инжекции на едно и също място с някакъв тип стероид. Казаха, че това ще стигне за 10-12 месеца.”

Дерек Люис има уречен мач против Александър Волков по време на UFC 229. Битката ще е поддържащата във файт картата, а представлението ще се организира в Лас Вегас, Невада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР