Състезателят по колоездене на СКК Спринт Мирослав Минчев е избран

...
Състезателят по колоездене на СКК Спринт Мирослав Минчев е избран
Коментари Харесай

Колоездачът Мирослав Минчев е “Спортист на годината” на община Разград

Състезателят по колоездене на Съюзна контролна комисия Спринт Мирослав Минчев е определен за " Спортист на годината " на Община Разград за 2017-та година. Класирането бе осъществено през днешния ден на съвещание на комисия, формирана от публицисти и противоречиви деятели. През тази година Минчев завоюва трето място на спринт на Балканиадата в Атина и първо на Държавен персонален екипен шампионат за мъже в Пловдив. Втори в класацията е състезателят по културизъм на Съюзна контролна комисия Гладиатор Николай Пенчев, а трети футболистът на ПФК Лудогорец Марсело Насименто Коща - Марселиньо.

В десетката на най-хубавите спортисти на община Разград се подреждат още шахматистите на ШК " Абритус " Ивайло Енчев и Момчил Николов, състезателката по бокс на СКБ " Олимпия " Пламена Иванова, Валентин Хаджиев и Деница Асенова - състезатели по лека атлетика на СКЛА " Спорт Атлетик ", Ердинч Таукчу - играч по битка на СКБ " Лютфи Ахмедов " и Димитрина Георгиева - играч по културизъм на Съюзна контролна комисия " Гладиатор ".

Треньорът по културизъм на Съюзна контролна комисия " Гладиатор " Георги Георгиев е определен за най-хубав треньор на годината, а за най-хубав тим на Община Разград за поредна година е избран тимът на ПФК " Лудогорец ".

Най-перспективен млад играч е Мартин Петков - играч по футбол на ДЮШ на ПФК " Лудогорец 1945 ".

Награждаването на 10-те най-хубави спортисти на Разград ще се организира на публична гала на 5 декември на 11 етаж в постройката на общината. Отличените ще получат плакети и парични награди.

Снимка: insport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР