Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е

...
Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е
Коментари Харесай

Лицензът на Кубрат Пулев в Калифорния е прекратен

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния все още е преустановен. Това значи, че до ново решение той няма да право да се боксира на територията на щата, заяви кореспондентът на Нова телевизия в Съединени американски щати Ясен Дараков.

Той се базира на публично известие на спортната комисия на Калифорния. Тя се е самосезирала и ще заседава по случая на 14 май.

Това се случва, откакто репортерката Джени Суши разгласи, че желае лишаване на лиценза и че ще заведе дело против Пулев за посягане поради прословутата целувка на боксьора по време на изявление.

Кубрат си разреши това в изявление след мача с румънеца Богдан Дину предходната неделя в зала " Хангарът " в Коста Меса.

Кубрат Пулев съобщи при завръщането си в България в сряда, че чака нов мач в Съединени американски щати след няколко месеца - в Ню Йорк. Наскоро той подписа промоутърски контракт с топ организацията " Топ Ранк ".

Интересите на Джени Суши пази 77-годишната Глория Олред. Тя е една от лидерките на придвижването за пълноправие на дамите в Съединени американски щати. Олред има богат опит в региона, като от години се занимава с каузи за отбрана правата на дамите.

Адвокатката съставлява една от дамите в груповото дело против холивудския продуцент Харви Уайнстийн, една от жертвите, обвинили известния артист Ар Кели в полов тормоз, и една от 33-те дами, които съдят артиста Бил Косби. Това са най-нашумелите й каузи в последно време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР