Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е

...
Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е
Коментари Харесай

Кобрата остана без лиценз в Калифорния

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния все още е преустановен. Това стана ясно след изказване на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено до BG VOICE и представено от Нова телевизия.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, кореспонденти и почитатели. Ние одобряваме този случай доста съществено. Във вторник Пулев беше известен, че преди да може още веднъж да получи лиценз да се бие в Калифорния ще би трябвало да се яви пред комисията и да показва, че той се преценява с този принцип на почит. ” - това гласи цялото изказване.

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не изявление след сложната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от обществените мрежи. Впоследствие го смъкна и заведе дело за посягане против боксьора.

Следващото съвещание на спортната комисия е на 14-ти май, а дотогава адвокатката на Джени Равало изиска цялостно следствие.

Интересите на Джени Суши пази 77-годишната топ адвокатка Глория Олред, която е измежду лидерките на придвижването за пълноправие на дамите в Съединени американски щати и има доста извоювани каузи в правосъдната зала, свързани с сходни кавги и известни персони.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР