Състезателката в тройния скок и сребърна медалистка от европейското първенство

...
Състезателката в тройния скок и сребърна медалистка от европейското първенство
Коментари Харесай

Габи Петрова: Ще направя това, което усещам със сърцето си

Състезателката в тройния скок и сребърна медалистка от европейското състезание в зала през 2015 година - Габриела Петрова, ще разчита на опита и сърцето си , с цел да се показа добре във финала на шампионата навън през днешния ден (10 август) в Берлин.

Петрова съумя да се класира за финала след единствено 1 опит в квалификациите. Резултатът ѝ от 14,05 м бе изцяло задоволителен, с цел да обезпечи на състезател номер 1 на България за 2015 година, място в борбата за медали.
Габриела Петрова на край в Берлин Александра Начева отпадна в квалификациите на тройния скок
Сега въпросът опира до убеденост и... сърце . Именно на вътрешната си мотивация и голямото предпочитание за победа ще разчита Габи.
Трите български кралици в борба за европейските тронове Ивет Лалова, Мирела Демирева и Габриела Петрова ще се борят за медали в Берлин
" Разбира се, че опитът оказва помощ. Рутината, която се натрупа с годините, ти дава едно по-голямо самочувствие, повече религия в мен самата. Знам по какъв начин съм скачала на огромни шампионати и съумявам да се активизирам. Преди финала би трябвало да бъда по-спокойна, да оставя нещата да се случват и да направя това, което чувствам със сърцето си ", сподели през bTV Петрова.

Снимка: Lap.bg

Тя е впечатлена от атмосферата на Олимпийския стадион в Берлин и е сигурна, че топлото приемане от страна на публиката ще способства за по-доброто ѝ показване.

" Наистина е едно доста внушително оборудване. За мен самата беше доста изненадващо, не чаках по този начин да наподобява. Много е прекрасен, а и публиката е много. Очаквам, че на финала ще бъде цялостен и еуфорията ще бъде огромна . "

А на кои детайли ще заложи българката, с цел да реализира дългочаканата победа, чуйте от самата нея:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР