Състезателката по тенис на маса Детелина Михайлова постигна три победи

...
Състезателката по тенис на маса Детелина Михайлова постигна три победи
Коментари Харесай

Спортист No 3 на Враца с успехи в Гърция

Състезателката по тенис на маса Детелина Михайлова реализира три победи в националното състезание на Гърция, с което затвърди сполучливото си показване през 2017-а година. Само преди няколко дни тя бе оповестена в първата тройка на най-хубавите врачански спортисти, а с постигнатите победи за клубния си тим "Татавла " Атина резервира и положителното си място в гръцката класация. Към този миг, Детелина Михайлова е шеста в самостоятелната ранглиста на гръцкото първенсто, което я подрежда всички български национални състезателки, които вземат участие в гръцкото състезание.
В последния кръг за годината, Детелина Михайлова реализира победа с 3:2 гейма против мощната шведска тенисистка Тилда Йохансон (пета в ранглистата). Освен това, българската тенисистка надви с 3:1 над Роза Ховсепян и с 3:0 над Калиопи Сотиропуло. Детелина Михайлова позволи и загуба, с 2:3 (10:12 в петия гейм) от гръцката националка Елизабета Терпо.
Следващото съревнование на Детелина Михайлова е в края на януари. Тогава тя още веднъж ще се включи в националния шампионат на Гърция за тима си "Татавла " Атина. За този кръг, тимът ще бъде управителен от врачанския треньор Любомир Георгиев, защото титулярният ментор на гръцкия тим има задължения с мъжкия състав.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР