Състезателката по художествена гимнастика (ансамбъл) и капитан на националния отбор

...
Състезателката по художествена гимнастика (ансамбъл) и капитан на националния отбор
Коментари Харесай

Гимнастичка, плажни футболисти, парашутистка и плувкиня са №1 на Варна за септември

Състезателката по художествена гимнастика (ансамбъл) и капитан на националния тим Симона Дянкова беше избрана за състезател на Варна за септември 2019.

Този месец беше цялостен с виновни надпревари за ансамбъла ни, като всички се оправиха безупречно. - Световна купа в Казан (в многобоя-сребро, на топка-сребро на обръч и бухалки – злато), Световно състезание в Баку (многобой-бронз, топка-сребро, обръч и бухалки – пето място) и други Симона не участва на церемонията, само че нейната майка получи премията.



За тим на септември е избран отборът на МФК Спартак по плажен футбол. Момчетата на Симеон Христов спечелиха 4-та поредна купа на България, като го направиха по безапелационен начин с 10 победи в 10 мача и голова разлика 94:20. На церемонията участваха наставникът Христов и Иван Мартинов, който вкара победното попадение против СА-МВР във последния мач.



В онлайн анкетата преди всичко с 54.55 % е националната състезателка по парашутизъм Иванка Дригнова. Тя завоюва златен орден самостоятелно от държавното състезание, като има и бронзово отличие самостоятелно от край. Тя сграбчи и сребро в крайното генерално класиране за Източноевропейска купа, а има и бронз - отборно на същата купа.



Василики Кадоглу безапелационно сграбчи наградата за №1 на варненското спортно учебно заведение за септември. Тя е играч на КПС Астери и има първо място на маратон в Дордрехт, и сребро от плувен маратон " Харос " в Хърватия на 16 км.



Тя реши да подари една от купите си на Музея на спорта във Варна и я връчи на шефа на Дирекция " Спорт " Кристиан Димитров.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: