Състезателката по борба Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и

...
Състезателката по борба Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и
Коментари Харесай

Две грации и състезателка по борба №1 в Синята звездна класация

Състезателката по битка Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева бяха избрани за номер 1 на Семеен кодекс Левски за 2017 година. За 19-ти следващ път изявени спортни имена и деятели избраха най-хубавите спортисти на клуба и ги наградиха на церемонията "Синя звездна ранглиста ".

Призьорите в обособените категории получиха световноизвестни типичен творби и българска литература като част от акцията на кмета на регион "Подуяне " Ева Митова "Спортът и книгата ". Към акцията, която е част от "София 2018 - Европейска столица ", се причислява и клуб "Левски ". На церемонията участваха редица митове на Семеен кодекс Левски, както и сегашния спортисти, измежду които Ваня Гешева, Мария Гроздева, Нешка Робева, Иванка Христова, Георги Мърков, Александър Томов, Едуард Вълчев и други.

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

За треньор номер 1 на годината беше определен Петър Касабов, старши треньор на националния тим по битка за дами. Представителите на битката не участваха на церемонията, защото сега са на лагер на Белмекен. Семеен кодекс Левски е едно от най-старите спортни сдружения в България и на 24-и май 2014-а навърши 100 години от основаването си. "Благодаря на клуб Левски, за който се състезавам от 11-годишна. Пожелавам на всички спортисти да са здрави и да славят името ни, тъй като "Само Левски! ", съобщи Невяна Владинова, която завоюва бронзов орден на международното състезание. Катрин Тасева подари голям букет на ръководителят на Семеен кодекс "Левски " Бранимира Цветанова от името на клуб Левски-Илиана. Катрин Тасева разяснява и думите на президента на БФХГ Илиана Раева, която през вчерашния ден беше удовлетворена от представянето на гимнастичката на контролното, само че "пред нея има голямо НО...

" Медиите поясниха думите на Раева, че това се отнася най-много за проблемите с килограмите, които има Тасева. На въпрос на водещия Влади Въргала за килограмите ли става въпрос Тасева сподели: "И това и още не съм подготвена изцяло за надпревари. Все още не съм в съвършена спортна форма ".

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Бранимира Цветанова благодари на президента на клуб по художествена гимнастика Левски Нешка Робева, която с приходите от последния си театър "Няма такова шоу ". е платила парното за залата на Герена и за провеждането на церемонията.Тя получи грамота от Бранимира Цветанова. Цветанова съобщи, че ще има условие всеки клуб от Левски, който е хазаин на съревнование през 2018 година да подарява книги за призьорите. "Нищо няма да давам обещание. На моята възраст да се вършат дълготрайни проекти е смешно. Спортът е болест, мощно заразна болест. Благодаря на всички, които резервираха това сдружение. Спортистите са длъжни да четат. Ние се замогнахме от шоуто и не може да си представим, че няма да споделим това с другите ", сподели именитата Нешка Робева.

За най-хубав перспективен млад играч бяха отличени Денис Димитров (кану-каяк, бронзов медалист от европейско състезание за юноши), Адриан Андреев (тенис, трето място на европейското състезание до 16 години) и Миглена Селишка (борба, бронзов орден на европейското състезание за девойки). Наградата за пробив в международния спорт получиха състезателката по спортна гимнастика Памела Георгиева и Радослав Костов Марков (джудо и карате). Отбор на годината стана баскетболният отбор на Левски за девойки до 14 години, със старши треньор Красимира Гогова, който стана първенец на България за предишния сезон. Специалният приз за "всеотдайност " получи баскетболният треньор в БК Левски Иван Гогов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР