Състезателката по борба Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и

...
Състезателката по борба Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин, Невяна Владинова и Катрин Тасева са номер 1 на СК Левски

Състезателката по битка Тайбе Юсеин и гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева бяха избрани за номер 1 на Семеен кодекс Левски за 2017 година. За 19-ти следващ път изявени спортни имена и деятели избраха най-хубавите спортисти на клуба и ги наградиха на церемонията " Синя звездна ранглиста ". Призьорите в обособените категории получиха световноизвестни типичен творби и българска литература като част от акцията на кмета на регион " Подуяне " Ева Митова " Спортът и книгата ". Към акцията, която е част от " София 2018 - Европейска столица ", се причислява и клуб " Левски ".

На церемонията участваха редица митове на Семеен кодекс Левски, както и сегашния спортисти, измежду които Ваня Гешева, Мария Гроздева, Нешка Робева, Иванка Христова, Георги Мърков, Александър Томов, Едуард Вълчев и други. За треньор номер 1 на годината беше определен Петър Касабов, старши треньор на националния тим по битка за дами. Семеен кодекс Левски е едно от най-старите спортни сдружения в България и на 24-и май 2014-а навърши 100 години от основаването си.

 @@@ " Благодаря на клуб Левски, за който се състезавам от 11-годишна. Пожелавам на всички спортисти да са здрави и да славят името ни, тъй като " Само Левски! ", съобщи Невяна Владинова.

 @@@Катрин Тасева подари голям букет на ръководителят на Семеен кодекс " Левски " Бранимира Цветанова от името на клуб Левски-Илиана. Катрин Тасева разяснява и думите на президента на БФХГ Илиана Раева, която през вчерашния ден беше удовлетворена от представянето на гимнастичката на контролното, само че " пред нея има голямо НО... " Медиите поясниха думите на Раева, че това се отнася най-много за проблемите с килограмите, които има Тасева.

На въпрос на водещия Влади Въргала за килограмите ли става въпрос Тасева сподели: " И това и още не съм подготвена изцяло за надпревари. Все още не съм в съвършена спортна форма ". Бранимира Цветанова благодари на президента на клуб по художествена гимнастика Левски Нешка Робева, която с приходите от последното си шоу е платила парното за залата на Герена и за провеждането на церемонията. Цветанова съобщи, че ще има условие всеки клуб от Левски, който е хазаин на съревнование през 2018 година да подарява книги за призьорите.

 @@@ " Нищо няма да давам обещание. На моята възраст да се вършат дълготрайни проекти е смешно. Спортът е болест, мощно заразна болест. Благодаря на всички, които резервираха това сдружение. Спортистите са длъжни да четат. Ние се замогнахме от шоуто и не може да си представим, че няма да споделим това с другите ", сподели именитата Нешка Робева.

За най-хубав перспективен млад играч бяха отличени Денис Димитров (кану-каяк), Адриан Андреев (тенис) и Миглена Селишка (борба). Наградата за пробив в международния спорт получиха състезателката по спортна гимнастика Памела Георгиева и Радослав Костов Марков (джудо и карате). Отбор на годината стана баскетболният отбор на Левски за девойки до 14 години, със старши треньор Красимира Гогова, който стана вицешампион на България за предишния сезон. Специалният приз за " безрезервност " получи баскетболният треньор Иван Гогов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР