Състезателката от ММА Пейдж Ванзант разказа, че е изпитвала дълбок

...
Състезателката от ММА Пейдж Ванзант разказа, че е изпитвала дълбок
Коментари Харесай

Групово изнасилена на 14 години ММА-състезателка разказа за ужаса

Състезателката от ММА Пейдж Ванзант описа, че е изпитвала бездънен позор след групово обезчестяване, поради което тя не можела да опише за случая на родителите си, оповестява The Guardian.

Спортистката била изнасилена от няколко момчета по време на празненство. В изявление за изданието, Вансант признава, че майка й и татко й не са знаели нищо в течение на дълго време. Тя също по този начин си спомня по какъв начин един от изнасилвачите й написал на идващия ден, че ще разгласява видео в интернет, в случай че опише на някого за случилото се.



След тази нощ, в учебно заведение почнали да се надсмиват над Пейдж, да я назовават леко момиче. По това време тя носела фамилното име Sletton, което младежите трансформирали в Slutton (от британската дума slut - " уличница " ). По-късно тя промени името си на Ванзант.



За изнасилването младата жена написа в автобиографията си, извадки, от която бяха оповестени през април. 14-годишното тогава момиче отишло на празненство в американския щат Орегон, където тя била напита и изнасилена от няколко момчета. Пейдж отбелязва, че е желала да опише историята си, с цел да стане защитничка на жертвите на полово принуждение и тормоз.



Тя се състезава в UFC шампионата. По време на кариерата си, тя е изиграла 11 битки, като е спечелила седем победи и е изгубила четири пъти.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР