Състезателката на UFC Валентина Шевченко понесе тежка загуба по време

...
Състезателката на UFC Валентина Шевченко понесе тежка загуба по време
Коментари Харесай

Валентина Шевченко ще гони златния пояс отново, но в категория муха

Състезателката на UFC Валентина Шевченко понесе тежка загуба по време на UFC 215. Тя се изправи за повторно против носителката на златния пояс в дивизията Аманда Нунеш, като и двата приключиха с крах за киргистанката. Сега Валентина ще опита да превземе „ трона” в новата дивизия при дамите – категория „ муха”.

Говорейки с публицисти, тя съобщи своето решение, че ще впрегне напъните си в преследването на купата в друга категория.

„ Разбира се, че аз ще желая да се удрям още веднъж за купата, само че този път при 57-килограмовите. За мен няма значение дали ще ми дадат мач за купата незабавно, или ще би трябвало да имам уводен дуел. Главната ми цел е да бъда първенец. Няма значение в коя категория. Преместих се от 61- килограмовите при 57-килограмовите, само че главното нещо, поради което го върша е да бъда първенец.” приключи тя.

Говорейки за своето решение, тя добави:

„ Мисля, че до момента в който се удрям с съперници на моя растеж ще мога да покажа повече умения. Това желая да показвам на хората – прекрасен дуел, красива техника и мощно сърце!”.

Шевченко не загърбва и предишните си неуспехи. Тя показа какво мисли по отношение на трети мач сред нея и бразилската шампионка:

„ Разбира се. В главата ми е непрекъснато, с Аманда имаме незавършена работа, само че към този момент тя ще би трябвало да изчака.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР