Състезателите няма да се чувстват сигурни на сто процента по

...
Състезателите няма да се чувстват сигурни на сто процента по
Коментари Харесай

Олимпийски медалист: Не се чувстваме сигурни на сто процента

Състезателите няма да се усещат сигурни на 100 % по време на Откритото състезание на Съединени американски щати, съобщи американският тенисист Раджийв Рам. Той е сигурен, че на всички участници би трябвало да бъде сложена ваксина, която ще ги защищава от новия ковид при възможното осъществяване на четвъртия за годината шампионата от " Големия шлем ".

" Не виждам по какъв начин всички състезатели биха се чувствали сигурни на 100 % без съществуването на ваксина, тъй като постоянно би имало риск от контакти с вируса. В спорта има доста близки контакти. Не считам, че някой шампионат по тенис, в това число и Откритото състезание на Съединени американски щати, ще се проведат, когато множеството тенисисти се усещат нестабилно. Не съм сигурен, че всеки, класирал се за “Ю Ес Оупън”, ще има опция да пътува. Може би ще би трябвало да се изчака още ", безапелационен е 36-годишният експерт на двойки.
 " Уимбълдън " беше анулиран за първи път след Втората международна война, до момента в който " Ролан Гарос " е отсрочен за септември поради пандемията от COVID-19. Откритото състезание на Съединени американски щати би трябвало да стартира в самия завършек на август, а окончателното решение за провеждането на шампионата в Ню Йорк ще бъде взето през юни.

Раджийв Рам завоюва сребърен орден на смесени двойки от олимпийските игри в Рио де Жанейро през лятото на 2016 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР