Състезателите на лекоатлетически клуб "Ивайло Младенов" записаха поредното си добро

...
Състезателите на лекоатлетически клуб "Ивайло Младенов" записаха поредното си добро
Коментари Харесай

Атлетите на Ивайло Младенов взеха 5 отличия от Go!Kids в Асикс арена

Състезателите на лекоатлетически клуб "Ивайло Младенов " записаха следващото си положително показване в заключителния шампионат от веригата "Go!Kids ", който се организира в събота /16 декември/ в "Асикс сцена " в София. 15-те ученици на европейския първенец на дълъг скок от Хелзинки през 1994 година се завърнаха с 5 оценки.
Деян Цветанов за трети следващ път нямаше еднакъв в спринта на 60 м при родените 2008 година и заслужи златния орден. Той завоюва и бронз на скока на дължина от място.
Цветослав Савчев надскочи всички в бранша за скок дължина при родените през 2009 година и се върна със златен орден. Още едно отличие заслужи същият спортист - сребърно, на 60 м.
Щафетата на 4 по 50 м за под 12-годишни девойки в състав: Анжелина Петкова (9 г.), Евелина Иванова (11 г.), Стефания Тодорова (11 г.), Вероника Начева (11 г.), заслужи бронзовите медали.
Пети на 60 м при набор 2005 година се подреди Юлиян Вутов,шеста и осма на 60 м са Вероника Начева и Евелина Иванова. Анжелина Петкова е седма на 60 м,както и Теослав Божидаров при набор 2010 година
В генералното класиране Деян Цветанов, който взе участие в 3 от шесте шампионата от веригата "Go!Kids ", е пети, Цветослав Савчев – осми, а Анжелина Петкова - десета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР