Състезателите на „Дунав 2006“ и АЕЦ „Козлодуй“ се представиха достойно

...
Състезателите на „Дунав 2006“ и АЕЦ „Козлодуй“ се представиха достойно
Коментари Харесай

Клубовете по канадска борба на АЕЦ Козлодуй“ и „Дунав 2006“ със златни отличия

Състезателите на „ Дунав 2006 “ и АЕЦ „ Козлодуй “ се показаха почтено тази събота на шампионат по канадска битка в София.
Иван Младенов от АЕЦ „ Козлодуй “ сподели, че е най-хубав в категория над 85 кг с лява ръка и справедливо стана първенец, грабвайки златния орден. Той съумя да победи на финала европейския първенец Аспарух Тотев.
В същата категория, само че на дясна ръка, представителят на „ Селановци 2006 “ Митко Петров също стана първенец и се окичи с златния орден, като се наложи над Иван Младенов.
Добро показване направи и Владимир Младенов от секция „ АЕЦ Козлодуй “. „ Много съм удовлетворен от нашето показване на шампионата, който беше съвършено проведен “, показа треньорът по канадска битка Любен Иванов, който има съществена роля за положителното показване на състезателите от „ АЕЦ Козлодуй “ и „ Дунав 2006 “ Селановци.
В силовата конкуренция проведена от Българската федерация по канадска битка и новосформирания клуб „ ARMWRESTLIG ЦСКА- София “ присъединяване взеха едни от най-хубавите състезатели в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР