Състезатели и треньор на ККДАРИС, участваха и постигнаха добри резултати

...
Състезатели и треньор на ККДАРИС, участваха и постигнаха добри резултати
Коментари Харесай

Добро представяне на КК Дарис на два турнира

Състезатели и треньор на КК " ДАРИС ", участваха и реализираха положителни резултати на две надпревари. Първото бе в Анталия, Турция, където се организира Европейското състезание за глухи по Олимпийско карате. На него взе участие състезателя на КК " Дарис ", Николай Христов с треньор Борислав Иванов. Николай се състезава в две категории кумите, 75кг. и Оупън. Като и на двете се класира на 5 място и изигра 6 срещи.

„ Добро показване на Николай, малко не ни доближи да спечелим орден. От Турция пътувахме непосредствено за Кранево, където ни предстоеше " Купа България ", на която КК " ДАРИС ", беше показана от 4 състезатели и спечелихме 2 златни и 1 сребърен орден. Тодор Настев- 1 място, младежи 61кг.кумите, Александър Стефанов-57кг. старша възраст- 1 място, кумите и Божидара Ранова- 2 място, кумите 2009г, 30кг. Добро показване и предстоящи резултати от състезателите, само неприятно нещо е че, около пътуването и ангажинентите с националния тим и травми на някои от тях, не успяхме да ги заведем на Купа България ”, съобщи треньорът Борислав Иванов.

Следващо присъединяване на КК " ДАРИС " е " Купа Ронин " в София на 17.11., където ще вземат участие с най-малките състезатели на клуба. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР