Състезанието за най-запалените нърдове и геймъри „The Ultimate Nerd Challenge”

...
Състезанието за най-запалените нърдове и геймъри „The Ultimate Nerd Challenge”
Коментари Харесай

Състезание за геймъри започва с уеб сериал - „Новакът“

Състезанието за най-запалените нърдове и геймъри „ The Ultimate Nerd Challenge” започва в първия епизод на новата комедийна уеб продукция „ Новакът “. В първата родна продукция, отдадена на комикс културата, ще разберем какъв брой значима е успеха за четиримата участници в конкуренцията.

Историята в „ Новакът “ стартира с несполучливите опити на основния воин Валери да впечатли момичето, по което в вдлъбнат – Ани. Причината? Гейминга! Как младият влюбен ще успее да заблуди запалени геймъри, че мястото му е измежду тях? Отговорите очаквайте всяка сряда във Vbox7.com.

Светилото в гейминга Константин Кънев, който играе себе си в сериала, показва своето супер сполучливо съревнование „ The Ultimate Nerd Challenge”. Голямото предизвикателство в него е, че участниците за 5 дни би трябвало да преминат през 5 провокации. Едно от изискванията обаче е те да бъдат затворени в стая, от коятo нямат право да излизат, до момента в който тече надпреварата. Каква е премията, не пропускайте в първия епизод на „ Новакът “

И макар, че Вал не схваща нищо от нърд просвета и в никакъв случай не е чувал за „ The Ultimate Nerd Challenge”, той измисля проект да се вмъкне в групата на запалените геймъри, с цел да завоюва сърцето на единственото момиче в надпреварата – Ани. Самата тя е професионален геймър и не хаби сили и време в опитите си да бъде най-хубавата. Ще успее ли Валери да заблуди останалите участници в тунира? Гледайте във Vbox7.com.

В надпреварата се включват още любимецът за премията „ Нърд на България “ – Алфата, както и шумният и занимателен Жеко, който е в надпреварата за осми път. Как Вал ще се впише в компанията и какъв прякор си избира, проследете в първия епизод на „ Новакът “.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР