Състезанието за най-запалените геймъри продължава с трето вълнуващо предизвикателство пред

...
Състезанието за най-запалените геймъри продължава с трето вълнуващо предизвикателство пред
Коментари Харесай

Алфата разкрива истината за Вал в „Новакът“

Състезанието за най-запалените геймъри продължава с трето вълнуващо предизвикателство пред нърдовете – известната настолна игра “Dungeons & Dragons “. Какво ще се случи и по какъв начин Алфата ще разкрие тайната на Вал, гледайте във Vbox7.com

Вал прекарва безсънна нощ в опит да разучи разпоредбите на настолната игра от третия кръг на конкуренцията за нърдове и геймъри. Водещият на надпреварата Константин Кънев е заместен от Йордан - притежател на жилището, в който групата живее по време на „ The Ultimate Nerd Challenge”. Защо Данчо не е покровител на надпреварата, не пропускайте във Vbox7.com.

Играта стартира, като всеки от нърдовете би трябвало да избере своя воин. В типичния си живописен жанр, Жеко избира да бъде горски дух, Алфата се стопира на мрачен вълшебник, а Ани – на войник с секира. Изборът на Вал провокира учудените погледи на геймърите.

Алфата стартира да подозира „ Новакът “ и го подлага на разпит. Как Вал ще се измъкне от обстановката и по какъв начин Алфата разкрива надълбоко защитаваната загадка на „ Новакът “ - гледайте в новия епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР