Състезанието Най-добър млад шофьор на България се проведе през уикенда

...
Състезанието Най-добър млад шофьор на България се проведе през уикенда
Коментари Харесай

Загорка и СБА в инициатива за отговорно поведение на пътя

Състезанието " Най-добър млад водач на България " се организира през уикенда в София. Компанията " Загорка " АД подкрепи Съюза на българските автомобилисти (СБА) при избора на най-хубавите и виновни млади водачи в него. На финала на състезанието компанията за следващ път затвърди дългогодишните си старания в поддръжка на виновното държание и сигурността при шофиране.

За ЗАГОРКА сигурността на пътя е измежду главните цели, залегнали в дълготрайната тактика на компанията, оповестяват нейни представители. Пивоварната показва дълготраен ангажимент и посредством огромното си партньорство F1®-Heineken®, което започва през 2016 година с акцията “When You Drive, Never Drink ” и посланици Дейвид Култард и сър Джаки Стюърт. В основата на партньорството стои ясното и добре обосновано обръщение за виновна консумация “Когато шофирате, в никакъв случай не употребявайте алкохол ”, с което както на световно, по този начин и на локално равнище, компанията се стреми да бъде мотор на позитивната смяна.

„ С партньорството ни със Съюза на българските автомобилисти, задачата ни е още веднъж да притеглим внимание към виновното държание, когато сядаме зад кормилото. От нас зависи да не консумираме алкохол, когато ни следва да караме, като нашето решение е когато потребителите ни желаят да се насладят на обичаното питие, да изберат такова с 0.0% наличие на алкохол или да се възползват от услугите на фирмите, които ще обезпечат безвредното им превозване до дома. Вярваме, че слагането на сигурността преди всичко и държанието на пътя е персонална отговорност с социална значителност “, разяснява Катерина Миланова, управител Корпоративни връзки и стабилно развиване в " Загорка ".

Считана за една от най-иновативните в бранша, съгласно консуматорите, " Загорка "  е първата компания, която предлага безалкохолна бира на българския пазар. Heineken 0.0% и Загорка 0.0% са най-продаваните в категорията си в България, а " Ариана Радлер " е първият радлер на пазара, както като алкохолно, по този начин и като безалкохолно предложение.

През месец април 2019 година компанията показа цялостна линия от безалкохолни артикули, които целят да дадат на потребителите опция за по-широк избор, когато желаят да употребяват отговорно. Zero Zone усилва моментите в всекидневието, в които потребителите могат да се насладят на обичания си усет бира – на обяд или след подготовка или даже на вечеря, без да се постанова да се лишават по-късно от опцията да карат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР