Състезание по ролер ски за Купа Асеновград ще се проведе

...
Състезание по ролер ски за Купа Асеновград ще се проведе
Коментари Харесай

Състезание по ролер ски в Асеновград през уикенда

Състезание по ролер ски за " Купа Асеновград " ще се организира за пета поредна година в града. Тази неделя (01.09.19 г.) от 11:30 ч. грайградското околовръстно шосе ще се трансформира в зона за спорт. Надпреварата ще се организира в свободен жанр, интервален старт, като другите възрастови групи ще би трябвало да преминат спортни дистанции в три дължини: 500 метра, 1 000 метра и 1 800 метра.
Маршрутът на надпреварата ще минава през Индустриална зона „ Север ” в Асеновград. За сигурността на участниците в региона ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването на моторни транспортни средства. Състезанието е по иницатива на асеновградския състезателен клуб „ Тритон Екстрийм ” и състезателен клуб по биатлон и ски „ Мартели " -Пловдив и ще се организира под патронажа на кмета на Асеновгра - лекар Емил Караиванов.
Целта на спортното събитие е да разпространява спортът по ролер ски и да притегли младото потомство към целогодишни дейни спортни занимания и здравословен метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР