Състезание "Ориентиране в славното сливенско минало" ще се състои на

...
Състезание "Ориентиране в славното сливенско минало" ще се състои на
Коментари Харесай

Състезание Ориентиране в славното сливенско минало в края на октомври

Състезание "Ориентиране в славното сливенско минало " ще се състои на 25 октомври в Сливен, оповестиха уредниците от Сдружение "Войводите на Сливен " и състезателен клуб по насочване "Сини камъни ". В него могат да вземат участие деца на възраст до 14 години, дружно с компаньон.

На 25 октомври на цитадела "Туида " ще има открита подготовка по насочване, която е подобаваща за деца на възраст над 12 години и възрастни. Сборният пункт е в 10.00 часа пред входа на крепостта. След това ще стартира надпреварата "Ориентиране в славното сливенско минало ".

Организаторите са подготвили маршрут в квартал "Ново село " и карта, по която участниците би трябвало да открият емблематични здания и улици със славни имена. Това е третата конкуренция по план "Улици със славни имена ". Първото съревнование е било на 19 август под името "Откриватели на сливенски секрети ", като в него са взели участие 25 деца със своите родители, а във второто съревнование със същото име на 1 октомври - 20 деца и родители. Всички те са се справили чудесно с разчитането на картата и намирането на известни здания в центъра на града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР