Съставите на Наполи и Интер играят при резултат 1:1 в

...
Съставите на Наполи и Интер играят при резултат 1:1 в
Коментари Харесай

Наполи и Интер не се победиха

Съставите на Наполи и Интер играят при резултат 1:1 в дербито на 31-вия кръг в Серия А. В 36-та минута Самир Ханданович си означи автогол, с цел да даде задатък на " адзурите ". Кристиан Ериксен съумя да изравни в 55-та минута.

Двата отбора не бяха изключително отворени към поемането на опасности в ранната фаза на мача, като в първите 25 минути Лоренцо Инсиние насочи блокиран удар, а Фабиан Руис стреля право в ръцете на Самир Ханданович.

В 30-та минута пристигна първото съществено състояние в мача, откакто Ромелу Лукаку имаше неприятния шанс да уцели само горната греда на вратата на Мерет. Шест минути по-късно " нерадзурите " си заплатиха за този пропуск, откакто Самир Ханданович имаше нещастието да си означи автогол след безредие при центриране.

В 41-та минута Кристиан Ериксен опита удар от приблизително разстояние и още веднъж видя по какъв начин топката се спря в страничната греда. В 55-та минута, въпреки всичко, Ериксен се реваншира и съумя да забие топката зад тила на Алекс Мерет за 1:1.

Неаполитанците взеха превъзходството до края на срещата обаче и бяха близо на няколко пъти до драгоценен надвит гол. В 65-та минута Джовани Ди Лоренцо пропусна преференциален късмет след удар с глава от ъглов удар, а в 8-та минута Матео Политано също беше спрян от горния дирек на вратата на Самир Ханданович.

До края на срещата домакините продължиха да пробват, само че по този начин и не стигнаха до надвит гол. По този метод " партенопеите " останаха 5-ти, на 2 точки зад 4-тия Ювентус, до момента в който Интер остава първи, с 9 задатък пред Милан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР