Съставеният фоторобот на предполагаемия убиец е направен не според видяното

...
Съставеният фоторобот на предполагаемия убиец е направен не според видяното
Коментари Харесай

Очаквано! Пълен провал на разследването на убийството на Алексей Петров

Съставеният фоторобот на хипотетичния палач е изработен не съгласно видяното от Мирослава, а след дадени описания на туристи в региона, които са засекли по какъв начин висок към 190 см. мъж с къса прическа, брада, военни облекла и с велосипед е профучал около тях с колелото. Иззетите и прегледани до момента стотици видеозаписи на камери в региона на Витоша планина от ченгетата до този миг не са открили от кое място е минал самотният колоездач.

 

Прегледани са камери на частни домове от първокласните квартали в подстъпите на Витоша „ Бояна “ и „ Драгалевци “ до тези в село Железница, Владая и Кокаляне, само че това не оказа помощ по никакъв метод за разясняването. Проверени бяха е регистрационните табели на над 200 автомобила, минали през вероятните направления за бягство на килъра в часовете преди и след убийството на Алексей Петров, само че и оттова нищо не излезе, признава столичен криминалист.

 

Ченгетата са ревизирали и всички кафези на мобилни телефони в региона на убийството на Алексей Петров, в това число и сим карти, регистрирани в Сърбия и Румъния. Телефоните се оказали благосъстоятелност на задгранични туристи, измежду които сръбска група младежи, правещи туристически обиколки из планинските масиви на България. Има възможност килърът на Трактора да се е отдръпнал пешком като е скрил някъде из Витоша колелото си в непроходима гориста околност. Ангажиран в следствието на убийството на Трактора отбелязва, че от Витоша може да се стигне по планински маршрут чак до Странджа планина и заради тази причина са скептични, че ще съумеят да заловят килъра. Въпреки всичко работата продължава и следствието не е спихнало, твърдят заетите със случая.

Продължава и издирването на велосипеда, само че за това време може да са се случили доста неща с него.

 

Междувременно стана ясно, че измежду разпитаните за убийството на Трактора е и плевенският престъпник Анатолий Мънков – Плъха, разследван в миналото като един от физическите убийци на боса на СИК Милчо Бонев – Бай Миле. Той обаче има несъмнено оправдание и е вън от съмнение.

 

Сред разпитваните са и двама членове от бандата за отвличания „ Наглите “, които са на независимост – Ивайло Евтимов – Йожи и Даниел Димитров – Данчо Релето. И двамата изрично са отрекли да познават Алексей Петров и да знаят както нещо за него, по този начин и за това кои са враговете му.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР