Съставът на служебния кабинет и особено постът на Крум Зарков

...
Съставът на служебния кабинет и особено постът на Крум Зарков
Коментари Харесай

Божанков: Съставът на служебния кабинет е заявка за вендета към БСП

Съставът на служебния кабинет и изключително постът на Крум Зарков има яснa поръчка – ще се търси персонална вендета. Това разяснява Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

" Той е уволнено то управлението на партията и бил естрада на гневна офанзива към Българска социалистическа партия и нейното управление. Той има персонален претекст. Той има повече от персонален претекст. Този човек ще търси реваншизъм и персонална вендета. Несъмнено в идващите седмици ще сатане ясно кой печели от това. И това ще е Борисов, който в профил ще следи по какъв начин едни хора, които до неотдавна бяха сякаш против модела на Борисов нападат други хора, които интензивно работеха този модел, да си отиде от власт “, разяснява още Божанков.

Според него има поръчка за стопляне на връзките сред ГЕРБ и президента, само че не знае на какво се дължи това.

Божанков разяснява, че служебният кабинет би трябвало да избере дали ще взима неотложни за страната решения, или ще се впусне в реваншизма.

„ Ако служебния кабинет направи грешката да тръгне по тази линия, както наподобява, това няма да е добре за народа”, съобщи Божанков.

„ Щетите няма да са за водача на Българска социалистическа партия или за партията, в случай че стартира такава офанзива - това ще цели да няма болшинство и Борисов ще може да се върна на власт. Това ще бъде опит за реституция на режима на ГЕРБ”, съобщи още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР