Състав на Варненския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура,

...
Състав на Варненския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура,
Коментари Харесай

Задържаха под стража Костадин от Варна, търгувал с дрога

 Състав на Варненския областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура, като дефинира мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 31-годишния Костадин М. Мъжът е притеглен от прокуратурата към наказателна отговорност за разпространяване и държане на марихуана, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

На 26 май тази година Костадин популяризирал на наркозависим 1,65 грама марихуана. Общото количество наркотични субстанции, открити в обвинения, е 2,51 грама.

Престъплението по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс е осъществено в изпитателния период на влезнала в действие присъда на 18 декември 2019 година на Варненския областен съд. С нея Костадин М. е бил приет за отговорен за същото закононарушение, като му е било наложено наказване една година и 10 месеца отнемане от независимост с 4-годишен изпитателен период. 

Определението на Варненския областен съд, с което през днешния ден е била взета най-тежката мярка за процесуална насила на обвинения, предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР