Състав на Варненския окръжен съд е уважил искането на Окръжната

...
Състав на Варненския окръжен съд е уважил искането на Окръжната
Коментари Харесай

Задържаха във Варна Фатма, която разнасяла наляво и надясно дрога в Бохум

Състав на Варненския областен съд е почел настояването на Окръжната прокуратура във Варна да бъде арестувана под стража 33-годишната Фатма Д. Тя е търсена от Прокуратурата в немския град Бохум с европейска заповед за арест, откакто била оповестена на интернационално търсене, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

33-годишната жена се търси за две закононарушения от правосъдните управляващи на Федерална Република Германия. На 7 ноември и на 18 декември 2016 година Фатма Д. била открита да ръководи куриерски автомобил, в който бил открит тайник. В него са открити един път 4 кг кокаин, а втория път – 6,7 кг кокаин.

Издирваната за контрабанда на кокаин варненка била арестувана на 30 март тази година на летище Варна. Незабавно са били осведомени за
местонахождението й правосъдните управляващи на Федерална Република Германия. С разпореждане на наблюдаващ делото прокурор в Окръжната прокуратура във Варна Фатма Д. е била арестувана до произнасянето на Окръжния съд във връзка с установяване на мярката й за неотклонение „ Задържане под стража “. То е било почетено от съда през вчерашния ден.

33-годишната жена ще остане в ареста до насрочване на същинското произвеждане по европейската заповед за арест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР