Състав на Софийския районен съд пусна на свобода днес сина

...
Състав на Софийския районен съд пусна на свобода днес сина
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода Стайков-младши

Състав на Софийския областен съд пусна на независимост през днешния ден сина на алкохолния необут Миньо Стайков, съобщи Българска национална телевизия.

На Стайко Стайков бяха повдигнати две обвинявания:  че незаконно е попречил на органите на властта да изпълнят отговорностите си и тъй като е подал сигнал с погрешно наличие на националния телефон 112.

Стайко Стайков беше задържан, откакто отказал да спомага на полицията. Той се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за инспекция. Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в автомобила, придружаван и от джип с охранители. След това пък позвънил незабавния телефон, че е похитен.

Според съда Стайков-младши се е усъмнил в легитимността на проверяващите го служители на реда, защото един път бил отвличан, само че откакто се уверил, че инспекцията е същинска, предал документите си,пише dir.bg. След това непринудено е бил отведен в полицейско ръководство без да оказва опозиция.

29-годишният Стайко Стайков е с обвиняване за данъчни закононарушения за близо 500 000 лв., като прокуратурата настояваше той да получи непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " поради присъединяване в проведена незаконна група.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР