Състав на Софийски Апелативен съд не уважи искането на Виктор

...
Състав на Софийски Апелативен съд не уважи искането на Виктор
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор, прегазил два пъти жена в Самоков, остава в ареста

Състав на Софийски Апелативен съд не почете настояването на Виктор Делигълъбов да му бъде изменена мярката за неотклонение в по-лека, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Припомняме, той е упрекнат за причиняване на телесна щета при пътно-транспортно произшествие след приложимост на наркотични субстанции. Според обвиняването на 12 юни 2020 той прегазва 49-годишна жена с джипа си в Самоков, като минава през нея два пъти и след това твърди, че не е схванал, че я е прегазил. Пострадалата жена към момента е в тежко положение.

Върнаха в ареста дрогирания водач, прегазил два пъти жена в Самоков

След като чу страните по делото, Апелативният съд взе решение, че има обосновано съмнение за осъществяване на закононарушението, в което е упрекнат Делигълъбов. Това демонстрира и направената техническа експертиза, от която излиза наяве, че парктрониците на автомобила са работили. Съдът също по този начин реши, че има заплаха обвиненият да се укрие, в случай че мярката му бъде смекчена. От справките е видно, че лицето обитава в Кралство Нидерландия, а също по този начин незабавно след случая е напуснал местопроизшествието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР