Състав на Шуменския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура

...
Състав на Шуменския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Оставиха в ареста инспектора от БАБХ, гледал си канабис


Състав на Шуменския областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура в града и със свое определение взе най-тежката мярка за процесуална насила - "задържане под стража ", на обвинения контрольор от Агенцията по сигурност на храните, които бе задържан за развъждане на марихуана, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Мъжът е притеглен като обвинен за държане за разпространяване и за развъждане на марихуана. Обвиняемият, който е ветеринарен доктор, досега беше арестуван за период до 72 часа за довеждането му в съда, напомнят от прокуратурата.
По данни на правосъдната институция, инспекторът от Агенцията по сигурност на храните, бил спрян за инспекция от полицейски чиновници по сигнал. След тестване с техническо средство се оказало, че той ръководи автомобил след приложимост на опиати.

При претършуване в дома му в шуменския квартал "Дивдядово " били открити в развой на сушене 80 кг стебла и листа марихуана, както и суха маса канабис.

В гориста и мъчно налична околност край село в Шуменско следово куче е разкрило ферма с марихуана, като височината на дърветата - специфичен холандски вид, достигала до четири метра.

Мъжът е признал, че самичък е засял и отглеждал конопа, а технологията е намерил в уебсайт в интернет. Пред проверяващите декларирал, че отглеждал марихуана за персонална приложимост.

След привличането му като обвинен той е подал молба да напусне Агенцията по сигурност на храните. Определението на Шуменския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР