Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи вчера искането

...
Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи вчера искането
Коментари Харесай

Не е за вярване! Бащата, насилвал дъщеря си: Подготвях я за живота!

 Състав на Окръжния съд в Стара Загора почете през вчерашния ден настояването на прокуратурата и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 40-годишния Стоян Владев от Казанлък, упрекнат, че е се е съвкуплявал с биологичната си щерка през последните 3 години. Сега момичето е на 13 години. Мярката може да се апелира пред Апелативния съд в Пловдив.

Заседанието протече при закрити порти поради изнасянето на интимни детайлности от живота на детето. На него обвиненият бил представляван от длъжностен юрист. Той изискал домакински арест с аргумента, че към този момент бил проумял нередността на осъщественото от него, само че трябвало да се грижи за остарелия си татко. Преди това обяснил пред арбитър Тоньо Тонев, че по този начин постъпвал с щерка си, с цел да я приготви за живота, само че отрекъл да е реализирал интимностите принудително, както е съгласно новото обвиняване на прокуратурата към него, съобщава  " 24 часа ".

Думите му звучали подредено, само че съдът назначи психиатрична експертиза на обвинения, която в хода на досъдебното произвеждане би трябвало да откри дали той е вменяем и може да дава отговор да постъпките си през закона. В същото време с детето ще работят психолози.

В съда станало още ясно, че преди да се разделят, биологичните родители на насилваното момиче, които са музиканти, живели няколко години дружно с детето в Англия. Там Стоян пускал на щерка си постоянно порно филми. Бащата почнал да протяга ръка на щерка си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като татко, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни щерка му да живее при него. Даже малко преди да бъде задържан предишния четвъртък той бил с щерка си на море.

Бащата е арестуван по сигнал на майката на детето, с която той живеел на фамилни начала без брак, преди да се разделят. Тя научила какво се случва с щерка й едвам преди 2 седмици. Момичето ненадейно пропушило и първо споделило казуса с класната си ръководителка, която съобщила на майката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР