Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи днес искането

...
Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи днес искането
Коментари Харесай

Бащата, обвинен, че насилвал дъщеря си: Подготвях я за живота, но не принудително

Състав на Окръжния съд в Стара Загора почете през днешния ден настояването на прокуратурата и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 40-годишния Стоян Владев от Казанлък, упрекнат, че е се е съвкуплявал с биологичната си щерка през последните 3 години. Сега момичето е на 13 години. Мярката може да се апелира пред Апелативния съд в Пловдив.

Заседанието протече при закрити порти поради изнасянето на интимни детайлности от живота на детето. На него обвиненият бил представляван от длъжностен юрист. Той изискал домакински арест с аргумента, че към този момент бил проумял нередността на осъщественото от него, само че трябвало да се грижи за остарелия си татко. Преди това обяснил пред арбитър Тоньо Тонев, че по този начин постъпвал с щерка си, с цел да я приготви за живота, само че отрекъл да е реализирал интимностите принудително, както е съгласно новото обвиняване на прокуратурата към него, оповестява в. " 24 часа ".

Думите му звучали подредено, само че съдът назначи психиатрична експертиза на обвинения, която в хода на досъдебното произвеждане би трябвало да откри дали той е вменяем и може да дава отговор да постъпките си през закона. В същото време с детето ще работят психолози.

 По-тежки обвинявания против музиканта, насилвал щерка си Виж още По-тежки обвинявания против музиканта, насилвал щерка си
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР