Състав на Окръжния съд в Кюстендил обяви за решаване делото

...
Състав на Окръжния съд в Кюстендил обяви за решаване делото
Коментари Харесай

След 8 години и 39 заседания съдът насрочи за решаване делото срещу Братя Галеви

Състав на Окръжния съд в Кюстендил разгласи за решение делото за лишаване на незаконно добито имущество за 4,2 благ. лв., което КПКОНПИ води против Ангел Христов и Пламен Галев, известни като " Братя Галеви " и техните съпруги. Процесът стартира през 2012 год. и до момента са извършени 39 правосъдни съвещания по делото, напомня БНР.

На последното намерено съвещание правосъдният състав разгласи като изяснено от фактическа и правна страна делото за лишаване на незаконно добито имущество, което Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) води против Ангел Христов-Геле и Пламен Галев, известни като " Братя Галеви ", и техните съпруги. Предстои съдът да се произнесе с решение.

До 15 август т.г. всички страни по делото би трябвало да показват писмените си отбрани, след което се чака решението. В хода на делото бяха разпитани по съответната процедура и лица в Кипър и на Сейшелите, с които братя Галеви са имали бизнес или финансови взаимоотношения и котакти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР