Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Съдът в Хасково остави в ареста трафикант на хора, опитал до подкупи полицаи

Състав на Окръжния съд в Хасково дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на турски жител, опитал да преведе незаконно през границата от югоизточната ни съседка у нас двама свои родственици сънародници и да подкупи гранични служители на реда.

На 15 август 55-годишният Байрям Шербет се пробва да преведе през граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Капитан Андреево " двама мъже без документи. Турските жители са открити в кабината на управлявания от Шербет камион при инспекцията. Те са били без нужните документи за влизане в страната ни. За да бъде пропуснат, Шербет предложил 205 евро на инспекторите, напомня Българска телеграфна агенция.

Според съдиите, налице е действителна заплаха от укриване и осъществяване на закононарушение от страна на обвинения, прецизираха от съда. Мъжът е непознат жител, няма непрекъснат адрес на територията на България, няма трайна уседналост и връзки в България. От справката за съдимост, представена на делото, е видно, че мъжът е осъждан през 2016 година за прекосяване нелегално през границата на България.

Определението на съда може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативния съд в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР