Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Хасково определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Арест за французин за контрабанда на оръжие през Капитан Андреево

Състав на Окръжния съд в Хасково дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на френски жител от турски генезис, упрекнат в контрабанда на огромно количество оръжие и муниции от Турция през България, оповестиха от Съдебната палата.

Както информирахме по-рано през днешния ден, Ч. М. /41 г./ бе арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на 5 април с 186 газови револвера, преправени на бойни огнестрелни оръжия, и 7475 патрона от разнообразни калибри. Арсеналът бе открит при щателна инспекция на микробуса, в който хипотетичният трафикант пътувал от Истанбул за Германия.

Съдът е счел, че обвиненият може да се укрие, защото няма адресна регистрация или местожителство у нас. Освен това, той е с неприятни характеристични данни, са част от претекстовете на магистратите за определението.

По линия на интернационалния продан към този момент е било открито, че обвиненият има голям брой престъпни регистрации във Франция, измежду които подправяне на документи, присъединяване в проведена група, приложимост на наркотични субстанции, домашно принуждение, похищение, нелегално владеене на оръжие и други.

Законът планува наказване от 3 до 10 години затвор и санкция от 25 до 100 000 лв., в случай че сегашните обвиняванията се потвърдят в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР