Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната

...
Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната
Коментари Харесай

Задържаха под стража наркодилър от Варненско

Състав на Окръжен съд – Варна почете настояването на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на мъж, притеглен в качеството му на обвинен за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение, при изискванията на рисков рецидив - закононарушение по член 354а, алинея 2, т. 4 по отношение на алинея 1, изр. 1, алт. 1, прочие 4 от Наказателен кодекс., оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна

След получена информация за разпространяване на опиати, извършващо се от адрес в село Житница, са подхванати незабавни дейности по следствие на случая. Извършени са претършуване и изземване в дома на 58-годишния И.Д. В резултат от тези дейности са открити два типа високорискови наркотични субстанции: марихуана с общо тегло 22,86 грама и метамфетамин с тегло 5,01 грама, както и електронна везна.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна. Мъжът беше арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Считано от през днешния ден И.Д. е арестуван под стража.

Определението на Окръжния съд във Варна предстои на обжалване пред Апелативен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР