Състав на Габровски окръжен съд постанови доживотен затвор на 32-годишния

...
Състав на Габровски окръжен съд постанови доживотен затвор на 32-годишния
Коментари Харесай

Подробности за Дидо, който уби детето си

Състав на Габровски областен съд постанови пожизнен затвор на 32-годишния Дилян Бетев, погубил детето си като го хвърля в река Янтра от виадукта край Пречиствателната станция в града. Мотивът за зверството - да отмъсти на майката, която ги напуснала, оповестява " Труд ".

Процесът мина по реда на съкратеното правосъдно разследване - килърът призна напълно виновността си, само че след последните ремонти на Наказателния кодекс, това не понижи автоматизирано присъдата му с една трета. Магистратите дефинираха той да заплати 200 000 лв. кръвнина на майката на 5-годишния Дариел, която бе призната по делото като цивилен просител и частен обвинител. Присъдата не дефинитивна и предстои на обжалване пред втора инстанция - Апелативния съд във Велико Търново.

Потресаващата покруса се разигра тъкмо преди година. На 3 юли 2019 година към 6,30 ч на разсъмване в полицията е получен сигнал, че мъж стои на парапета на 30-метровия мост и заплашва да скочи. Пратени са екипи на Спешна помощ, пожарната, полицията, по паника от Плевен идва и чиновник на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР