Състав на Бургаския окръжен съд, ръководен от Георги Пепеляшев и

...
Състав на Бургаския окръжен съд, ръководен от Георги Пепеляшев и
Коментари Харесай

Закопчаха Даниел Пешев в съда, магистратите му дадоха 15 години за кървавата баня в бургаския кв. „Славейков“

Състав на Бургаския областен съд, управителен от Георги Пепеляшев и Катя Господинова, призна за отговорен Даниел Пешев за кървавата баня до бл. 68 в жк „ Славейков “, осъществена в края на август 2005 година Бургаските магистрати дадоха 15 години затвор, защото обвиняването против Пешев е за преднамерено ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод. Заради огромния размер на наказването съдът постанови Пешев да бъде задържан още в правосъдната зала и да бъде отведен в пандиза, оповестява " Флагман ".

Припомняме, че бургазлията беше търсен над 10 години от Интерпол и Европол, защото напусна страната незабавно след бруталното закононарушение. Нападнатият Пламен Младенов оцеля по знамение, откакто бе наръган 7 пъти в сърцето и стомаха, само че бе избавен след неповторима интервенция от екип на УМБАЛ-Бургас.

Присъдата, която е при първичен непоколебим режим, е съвсем същата по мярка като тази на прокуратурата. Държавният обвинител Георги Чинев изиска 16 години и в блестяща защита разказа доста в детайли всички обстоятелства към закононарушението, осъществено преди повече над 10 години. Решението на Бургаския областен съд предстои на обжалване в 15-дневен период.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР