Състав 21. Божидар Митрев - капитан 88. Благой Макенджиев 4. Иван

...
Състав 21. Божидар Митрев - капитан 88. Благой Макенджиев	4. Иван
Коментари Харесай

Решителен бараж за Лига Европа: Левски - Черно море

Състав
21. Божидар Митрев - капитан 88. Благой Макенджиев
4. Иван Горанов 33. Мирослав Енчев
5. Холмар Ейолфсон 27. Даниел Димов
7. Паулиньо 23. Илиас Хасани
9. Серджиу Буш 4. Юго Кононго
13. Жорди Гомес 16. Петър Витанов
14. Хали Тиам 21. Георги Илиев- капитан
15. Роман Прохазка 38. Аристоте Ндонгала
28. Давид Яблонски 29. Марек Кузма
32. Габриел Обертан 14. Георги Божилов
71. Васил Панайотов 9. Мехди Фенуш

Треньор
Делио Роси Илиан Илиев

Резерви
12. Петър Иванов 26. Иван Дичевски
3. Аймен Белаид 8. Емил Янчев
6. Ивайло Найденов 10. Радослав Василев
8. Антонио Вутов 17. Мaртин Костадинов
11. Антъни Белмонт 18. Атанас Зехиров
29. Станислав Костов 45. Фабио Мартинш
99. Станислав Иванов 90. Мартин Минчев

Отборите на Левски и Черно море се изправят един против различен в пряк дуел за присъединяване в Лига Европа. До въпросния бараж се стигна, откакто " сините " приключиха на трета позиция в шампионата, до момента в който съперникът им мина мина през ситото на плейофите за седмото място в крайното класиране.

Днес домакините навършват 104 години от своето основаване и надали някой ще одобри втора огромна издънка през този сезон. Освен присъединяване в Лига Европа, баражът ще донесе и към 215 хиляди евро на спечелилия го. Толкова се поставят за присъединяване в първия прелиминарен кръг на шампионата.

За следващ път в лагера на Левски увериха, че бъдещето на Делио Роси не е обвързвано с развоя на днешната среща. Сигурно е обаче, че противен сърпрайз против варненци, сигурно ще " уволни " " Пророка от Римини ".

Вековниците съумяха да вдигнат на крайници капитана Божидар Митрев, който ще стартира като титуляр. Отдясно на отбраната ще бъде Роман Прохазка. За словака това най-вероятно ще е финален мач със " синия " екип, защото е пред трансфер в чешкия Виктория (Пилзен).

Филипе Нашименто е с травма, получен на загрявката на мача с Верея и отпада за днешния дуел. Серджиу Буш пък към този момент е разполагаем и сигурно ще измести Ривалдиньо и Станислав Костов от върха на офанзивата. Големи очаквания за позитивен процес на събитията пък се разпореждат на Паулиньо, който се намира в превъзходна форма.

Черно море дойде с група от 19 футболисти в София. Аут поради контузии са Витиня, Томбак, Минков, Кики и Огнянов. Наказан е Стефан Станчев.

Наставникът на " моряците " Илиан Илиев е на мнение, че в случай че момчетата му подходят умерено и решително към този бараж, то позитивният резултат ще бъде в тяхна изгода. Статистиката също облагодетелства варненци - в последните четири конфликта на елиминиране в една среща сред Черно море и Левски, " зелено-белите - постоянно са били на печелившата страна.

Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков, с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Зад двете порти ще бъдат Волен Чинков и Ивайло Стоянов. Делегат на БФС е Христо Ботев, а работата на реферите зорко ще следи Йордан Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР