Съсобствениците Бехдад Егбали и Тод Боeли са добре дошли в

...
Съсобствениците Бехдад Егбали и Тод Боeли са добре дошли в
Коментари Харесай

Почетино даде съвет на собствениците на Челси

Съсобствениците Бехдад Егбали и Тод Боeли са добре пристигнали в съблекалнята на Челси след мачовете, сподели мениджърът Маурисио Почетино във вторник преди конфликта им за Купата на Лигата с Брайтън.

Челси, който е 14-ти във Висшата лига с пет точки от шест мача, изпитва усложнения след промяната на притежателя предходната година и записа най-ниското си класиране в лигата от 1994 година насам предишния сезон.

След домакинската загуба с 0:1 от Астън Вила в неделя, английските медии оповестиха, че съконтролиращият притежател Егбали е влезнал в съблекалнята на клуба.
 Джон Тери желае да има 10% от Челси
Джон Тери желае да има 10% от Челси

Част е от капиталова група

През предишния сезон съсобственикът Боeли също понесе рецензии за влизането си в съблекалнята след загуба на Челси.

" Харесва ми, когато притежателят идва в съблекалнята. Мисля, че е това е добре. Най-важен е методът, по който те подхождат към играчите ", сподели Почетино пред кореспонденти преди мача в сряда на Стамфорд Бридж.

" Ако са по добър и окуражаващ метод, тогава мисля, че са добре пристигнали... Не го виждам по неприятен метод. За мен постоянно е добре, в случай че споделят с нас, треньорите.

Ако са пристигнали за някаква тирада или нещо такова, тогава може би това е друго. Те имат клуба, могат да вършат каквото си изискат ", сподели Почетино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР