Съсобственикът в ''Левски'' - Наско Сираков, говори ексклузивно за предаването

...
Съсобственикът в ''Левски'' - Наско Сираков, говори ексклузивно за предаването
Коментари Харесай

Наско Сираков разкри куп важни неща, свързани с бъдещето на Левски

Съсобственикът в ''Левски'' - Наско Сираков, приказва извънредно за предаването „ Код Спорт “ по ТВ+. Той се зае да вдигне изпадналия в тежка рецесия тим на Левски и приказва намерено за задълженията на клуба. Бе почтен с почитателите, като сподели, че следва най-трудният интервал за „ сините “ от основаването преди 106 години. Легендите на столичния гранд показаха поддръжката си към славния нападател, който преди 18 дни даде първата си конференция като мажоритарен притежател на ''Левски''. Голмайстор номер 1 в историята на „ сините “ за всички времена одобри екипа на „ Код Спорт “ във втория си дом – стадион „ Георги Аспарухов “.

- Наско, здравей! Какво се случи за тези 18 дни, когато застана пред медиите като притежател и заяви шокиращите цифри, които ''Левски'' дължи?

- Ами, изиграхме няколко мача… В интерес на истината за мен най-важното нещо е да се срещна от близко, не че нямах визия, само че първо с качествата на всеки един състезател, който е сега в тима. Да мога на себе си да си дам сметка на кого ще мога да разгадавам след един месец в идващото състезание. Ако ме питаш от финансова позиция какво се е случило, случи се едно в действителност доста хубаво нещо. Решението на господин Спас Русев да поеме тези отговорности, които ''Левски'' имаше към „ Виваком “, и да ги почисти, които са в размер на над 2,9 млн. лева Също по този начин беше подписано съглашение с „ Главболгарстрой “, които съдеха клуба, да се отсрочат отговорностите, които са към 4 млн., с пет години, като няма никакви лихви. Така че задълженията малко по-малко наваляват. Най-големият проблем за ''Левски'' сега са настоящите отговорности, които са насъбрани от януари месец до момента - към футболисти, личен състав, ДЮШ. Това е най-тежкият воденичен камък, който сега тежи на врата на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР