Съсобственикът на баскетболния отбор Филаделфия 76ърс и на хокейния Ню

...
Съсобственикът на баскетболния отбор Филаделфия 76ърс и на хокейния Ню
Коментари Харесай

Собственикът на Филаделфия 76ърс и Ню Джърси Девилс се отказа от рязането на заплати

Съсобственикът на баскетболния тим Филаделфия 76ърс и на хокейния Ню Джърси Девилс Джош Харис се отхвърли от решението си да понижи краткотрайно с 20 % заплатите на работещите за двата клуба. Харис беше първият притежател в НБА или НХЛ, който предложи редуциране на разноските за възнагражденията на 1500 души, работещи почасово за двете организации. Това обаче не се одобри добре от общността, нито от играчите на двата клуба, които, въпреки и да нямаше да бъдат наранени от него, се възпротивиха.
Sixers ownership statement to ESPN: ''....After listening to our staff and players, it's clear that was the wrong decision. We have reversed it and will be paying these employees their full salary. " https://t.co/0mn1NthccQ
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) March 24, 2020 Вчера центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд разгласи, че ще подкрепи финансово тези хора, които са потърпевши от ограниченията на притежателите. " След като изслушах играчите и екипа, разбрах, че съм взел неверно решение. Извинявам се на всички за това неверно решение ", съобщи Харис в декларацията, с която се отхвърли от първичните си планове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР