Съсипва се една фантастична компания, заяви освободеният изпълнителен директор на

...
Съсипва се една фантастична компания, заяви освободеният изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Съсипва се една фантастична компания!

Съсипва се една фантастична компания, съобщи освободеният изпълнителен шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов пред Нова тв.

" Нямам призовка, никой не ме е търсил. Няма никаква причина да бъда подвеждан под отговорност ", сподели Павлов, който е под карантина и се включи от вкъщи си.

Не сме оставили никого без газ, голяма облага, бизнесът е удовлетворен, " Булгаргаз " претърпява своя разцвет, добави някогашният началник на сдружението. Според него промяната на управлението се прави, тъй като свършват договорите с " Газпром " и с Азербайджан и евентуално ще влязат частни медиатори.

Миналата седмица цялото управление на " Булгаргаз " беше освободено. На мястото на Николай Павлов като изпълнителен шеф на сдружението бе определен Людмил Йоцов.

Снощи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разгласи, че се води досъдебно произвеждане за газовата рецесия и цените на синьото гориво, като се събират доказателства. Изследва се дали цените са породени от интернационална обстановка или от персонални ползи на заинтригувани, разяснява той.

За повдигането на обвинявания против бившето управление на " Булгаргаз " Рашков сподели:

" Отговорните лица, във връзка с които биха могли да се издигнат обвинявания в началото в следствието, е доста мъчно да се дефинират. За момента мога да ви кажа с огромна степен на убеденост, че има едно лице, по отношение на което ще се повдигне обвиняване, уповавам се в най-скоро време, само че това е въпрос, който ще реши идващият екип (ясно е, че обвиняване повдига прокуратурата, б.р.).

Дали, наблягам още един път и категорично, ще се съберат задоволително доказателства, с цел да може да се обвинят и други длъжностни лица, е въпрос на следствие. Твърде рано е още да предвиждаме ".

На въпрос Николай Павлов ли е това лице, Рашков отговори:

" Доближавате се до истината ".

Президентът Румен Радев съобщи, че щом държавното управление прави смени в управлението, би трябвало да подсигурява, че няма да допусне частни медиатори и да се върне към практики от времето на Бойко Борисов. Премиерът Кирил Петков съобщи, че е направил вярна стъпка.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР