Също като зодиакалните знаци, всяка принцеса на Дисни“ си има

...
Също като зодиакалните знаци, всяка принцеса на Дисни“ си има
Коментари Харесай

Виж коя принцеса на Дисни си спрямо зодията ти

Също като зодиакалните знаци, всяка принцеса на „ Дисни “ си има собствен темперамент. Някои принцеси са самостоятелни и мощни, като Мулан, други са благи и любознателни, като Бел да вземем за пример.

какой сегодня праздник

Провери коя принцеса дава отговор на зодията ти с този занимателен хороскоп:

1. Овен: Жасмин

Жените от тази зодия са енергични, дръзки и непоправими оптимисти, също като Жасмин, която е подготвена да се повози на магическо чердже или да има тигър за домакински любим.

Разбира се, Жасмин, също като Овните, има своите дребни дефекти – тя е импулсивна, нетърпелива и от време на време е раздразнителна. Но и на вас да не ви позволяваха да излизате от у дома и вие щяхте да сте раздразнителни.

2. Телец: Рапунцел

Рапунцел има мощна воля и е твърдо решена да се потвърди пред останалите, само че в това време има положително сърце и е доста вярна на обичаните си хора. Да, пада си малко дебелоглав, само че тъкмо това я прави характерен Телец.

Жените от тази зодия са известни със своето самообладание. А Рапунцел несъмнено е търпелива, въпреки всичко прекарва по-голямата част от живота си заключена в една кула и отново си остава непоправима оптимистка. Също като Телците, Рапунцел съумява да види хубавото в света, без значение какъв брой паники има на главата.

3. Близнаци: Мулан

Близнаците са известни със своята двойствена природа… също като Мулан! Близнаците постоянно са упреквани, че са непостоянни и като че ли имат две лица. Някои биха споделили, че Мулан е Лъв, само че това просто не е по този начин. Тази принцеса на „ Дисни “ е ръководена от любовта към фамилията си, а не от жаждата да се потвърди и да получи овациите на близките. Освен това най-после съумява да завоюва всички на своя страна, също като Близнаците, които пленяват всички с чара си.

4. Рак: Анна

Раците са известни като извънредно състрадателни и лоялни персони, също като Анна, която беше подготвена на всичко за сестра си Елза.

Раците са воден знак, което значи, че се управляват от своите страсти, а всеки, който е гледал „ Замръзналото кралство ”, знае, че Анна е доста прочувствена и елементарно се подава на моментните си усеща. Все отново кой се сгодява за човек, който познава от няколко часа!

5. Лъв: Мерида

Нима можем да изберем друга принцеса за Лъвовете? Мерида е безстрашна и уверена, само че от време на време е прекомерно горделива. Същото може да се каже за всяка представителка на зодия Лъв. Мерида доста добре знае, че най-големият ѝ зложелател е… тя самата! Лъвовете обичат да се забъркват в неприятности, само че хубавото е, че са доста положителни и в това да се измъкват от тях. Всичко, което вършат, е грандиозно и епично. Просто Лъвовете в никакъв случай не се задоволяват с малко и не търпят някой да ги командва и лимитира.

6. Дева: Бел

Бел е типична Дева, тъй като е любознателна и извънредно добра, блага и състрадателна. Само една Дева би била задоволително търпелива и блага, с цел да остане и да избави Звяра. Тази принцеса е страхотна, само че и тя не е съвършена. Също като Девите, Бел от време на време е прекомерно сериозна към останалите. Все отново да не забравяме, че всяка заран Бел излиза на разходка из града и пее една и съща ария за това какъв брой отегчителен е животът в нейния град и какво вършат съселяните ѝ… Това по никакъв начин не е благо, Бел!

7. Везни: Пепеляшка

Везните са известни с уравновесения си и уравновесен темперамент. Те излъчват класа и достолепие, което ги прави доста близки до Пепеляшка, която даже до момента в който чисти наподобява елегантна.

Везните са известни и с това, че заобикалят споровете и от време на време са склонни да се самосъжаляват, вместо да вземат нещата в свои ръце и да трансформират нещата. Да ви е познато? Звучи ли ви също като Пепеляшка, която с години разрешава да я тормозят? Това е по този начин, тъй като Пепеляшка е малко срамежлива, само че е най-нежната от всички принцеси.

8. Скорпион: Мегара

Мег от „ Херкулес “ е характерен Скорпион. Пример за това е песента ѝ, в която изяснява, че няма да си признае, че е влюбена –  I Won’t Say (I’m In Love). Нима Скорпионите не са специалисти в това да крият възприятията си?

Скорпионите са извънредно самостоятелни, само че не всеки път съумяват да бъдат изцяло почтени и откровени. Всъщност доста постоянно те са огромни манипулатори, а Мег през множеството време върти Херкулес на дребния си пръст.

9. Стрелец: Покахонтас

Стрелците са пътешественици по душа, които доста ценят своята независимост, а това изложение доста ни припомня на Покахонтас. Стрелците от време на време са прекомерно любопитни и копнежът им да видят света им замъглява мозъка и ги кара да бъдат малко безразсъдни.

Покахонтас несъмнено е най-свободолюбивата принцеса от всички, само че ние я обичаме тъкмо такава, каквато си е.

10. Козирог: Тиана

Жените Козирог са интелигентни, разумни, работливи и доста държат на приятелите и фамилията си. Също като Тиана! На пръв взор Козирозите наподобяват малко хладни и съществени, само че повода за това е, че просто се отнасят съществени към работата си и не обичат половинчатите неща. Когато се провиснал, те стават душата на компанията.

Тиана несъмнено е най-трудолюбивата принцеса от всички и е много бизнес насочена (за разлика от Пепеляшка), само че също така е извънредно занимателна. Да, от време на време си пада малко песимистка, само че Тиана не се опасява от провокации и би направила всичко, с цел да отбрани фамилията и приятелите си.

11. Водолей: Аврора

Жените от тази зодия са мечтателки. Те са изобретателни и любознателни, само че от време на време това любознание им изиграва неприятна смешка, също като Аврора, която просто не се стърпя да види какво е това вретено.

Всъщност един от най-големите минусите на Водолеите, с който би трябвало да се борят, е че от време на време наподобяват малко резервирани и даже надменни в очите на останалите. Аврора несъмнено се разсейва елементарно, само че в действителност има златно сърце.

12. Риби: Ариел

Естествено, че за Рибите ще изберем Ариел, само че освен тъй като Ариел си е на половина риба. Жените от тази зодия са доста нежни и чувствителни и обичат музиката, само че постоянно се пробват да избягат от реалността… също като Ариел, единствено че тя се опита да пристигна в човешкия свят.

Жените Риби от време на време са прекомерно доверчиви (също като Ариел, която бързаше да подпише контракта на Урсула) и са много влюбчиви (добре, че Ерик най-малко се оказа почтен!).

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР