Също като дънките, бялата риза или бялата тениска, кашмиреният пуловер

...
Също като дънките, бялата риза или бялата тениска, кашмиреният пуловер
Коментари Харесай

12 шопинг находки в търсене на перфектния кашмирен пуловер

Също като дънките, бялата риза или бялата тениска, кашмиреният пуловер е основна част от всеки капсулен дрешник. Не е от най-бюджетните неща, в които може да влагаме, само че пък е нещо, което остава във времето, без значение от сезоните. Освен това постоянно наподобява стилно и наклонността за тихия разкош е следващото доказателство за това. Тъй като към и след празниците стартират пониженията, те да подобаващ миг още в този момент да си набележите някой модел, изключително в случай че към момента нямате такова украшение в дрешника си.

Обикновено множеството кашмирени пуловери са в неутрални цветове като екрю, бежово, сиво или черно, в прибрана кройка и с обло деколте. Истината е, че те просто най-лесно се съчетават – и с дънки, и с панталони и за какво не с някоя забавна пола за вечеря или събитие. Точно в този момент има задоволително мотиви за пробването на този вид стайлинг. Добавяме и някакво украшение за още малко искра. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Но пък може да заложите и на нещо по-пастелно като ярко розово или студено синьо. Няма да сбъркате и с един от тези ярки модели. За да се преборите със сивото зимно време, топлият пуловер в кондензиран цвят наподобява съвършен. Фокусираме се върху аленото, изключително настоящ колорит този сезон, само че пък може да бъде блестящо синьо или лилаво, с които тоалетът сигурно ще бъде по-отличителен.

Друг вид за кашмирен пуловер са моделите с обемен контур и поло яка. Те придават малко по-небрежен стайлинг, изключително в комбиниране с чеп или дънки, само че пък могат да наподобяват много елегантно с бяла риза изпод и грациозен панталон или пола (правите модели от сатен са доста подобаващи в този случай). Така че с един пуловер могат да се реализиран толкоз разнообразни комбинации, а качеството на материята ще го резервира за дълго като ваш правилен моден съдружник.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Tol (@lindatol_)

 
Да, коледният пуловер може да бъде съвременен с тези 10 шопинг находки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР